خیار سکنجبین
تو گرمای تابستون نوشیدنیای خنک خیلی میچسبه این نوشیدنی برای رفع عطش خیلی مناسبه.
برای تهیه سکنجبین:
یک لیوان عسل رو به همراه نصف لیوان آب میذاریم بجوشه و ۷ شاخه نعنا رو با نخ میبندیم و میندازیم توی شربت وقتی کمی میجوشه نعنا پیر میشه . کمی که غلیظ شد به اندازه یک چهارم فنجون سرکه طبیعی بهش اضافه میکنیم و میذاریم خنک شه .
(به اندازه ی سه لیوان بزرگ شربت میده .)
شربت رو توی لیوان میریزیم و روش آب میریزیم و یک عدد خیار متوسط رنده شده رو روی هر کدوم از لیوان ها میریزیم.
برای رنگش هم یک مشت نعنا رو آسیاب کنید و فشار بدید و عصاره اش که تقریبا یک قاشق و نصف بود رو به شربت اضافه کنید ..? ?